Coaching


Valmentamista tarkoittava sana coach tulee alunperin unkarin kielen sanasta kocsi, joka tarkoittaa Kocsin kylässä valmistettuja vaunuja. Coaching ei enää tarkoita paikasta toiseen kyyditsemistä, mutta se totisesti vauhdittaa yksilöä hänen muutosmatkallaan.

Minulle on tärkeää auttaa asiakastani menestymään ja löytämään vastaukset hänelle tärkeissä asioissa. Valmentajana en anna ohjeita, vaan kuuntelen ja asetan kysymyksiä, jotka avaavat uusia näkökulmia ja suhtautumistapoja. Autan asiakastani asettamaan itselleen realistiset tavoitteet ja ylläpitämään huomion niissä.

Coachingissa valmennettava tutkii ja haastaa omat toimintatapansa ja uskomuksensa. Hän valitsee, mitä asioita valmennuksissa käsitellään ja valmentaja käyttää asiantuntemustaan kehitysprosesseista. Tapaamisten välillä asiakas on aktiivinen ja etenee kohti tavoitteitaan.

Coaching on selkeä ja rakenteellinen tapa käsitellä asioita. Valmennus auttaa asiakasta poimimaan hänelle tärkeät asiat esiin. Coaching nostaa esille asiakkaan vahvuudet ja lisää motivaatiota toteutukseen. Huomio on uudessa, tehokkaammassa ajattelussa ja toiminnassa. Prosessin kautta valmennettava syventää oppimistaan ja käyttää hyväkseen koko persoonallista potentiaaliaan.

Perusajatus on, että meillä kaikilla on valmiudet itsellemme tärkeisiin muutoksiin. Kaikki, jotka työskentelevät ihmisten kanssa ja haluavat laatua vuorovaikutukseensa sekä kykyynsä käsitellä muutoksia hyötyvät coachingista.

Vastaan kaikkiin kysymyksiin mielelläni. Ota rohkeasti yhteyttä!